2009-ben átadásra került az új Wellness és Terápiás Centrum (Festetics Fürdőház), mely az Ady Endre utca felől közelíthető meg.
Az új fürdôkomplexum a fiatalabb generációk számára is vonzó széleskörû rekreációs és wellness szolgáltatásokat biztosít.
Tweet

Hévíz – Kővirág Apartman Hévíz Travel Portál

Festetics Fürdőház
A prevenciós törekvéseket elôtérbe helyezve 2010-ben nyitotta meg kapuit a Festetics Fürdőház. Az új épületrész négycsillagos szállodai szintnek megfelelő szolgáltatást nyújt: a háromszintes fogadóépületben wellness részleg (szauna, gőzfürdő, jégfürdő, sóbarlang, medencék), modern vendéglátóterek és terápiás részleg (hidroterápia, masszázs, szépségszalon, iszapkezelők, mozgásterápia) várják az idelátogatókat. Szauna és korszerű masszázsszobák épültek a rekonstrukció részeként, továbbá bővült az öltözők és pihenőterek kapacitása is.
Festetics Fürdőház
Hévíz – Festetics Fürdőház A wellness részleg kényeztető szolgáltatásai – gőzfürdő, aromakabin, jégbarlang, sókamra, merülőmedence, jakuzzi, élménymedence, különféle klasszikus és speciális masszázsterápiák – mellett megtalálhatók a méltán híres hévízi kezelések: az iszappakolás, a hydroxeur, súlyfürdő, a vízsugármasszázs, az illatos spafürdők. Valamint igénybe vehető pedikűr, manikűr, szolárium is.
Hévíz – Tófürdő A Kaviczky szépségápolás a Hévízi Gyógytó gyöngyszeme, a Pannon Formula egyedi, exkuzív összetétele révén – amelynek hármas egysége a Hévízi-tó vize és iszapja, a gabonakivonatok és a biológiai tisztaságú illóolajok – növelik a bőr felszívó és nedvesség megtartó képességét.